Europos SAMBO kadetų čempionatas Kipre

Autorius Svetlana Vetrova
dziudo-vaikams

2 MEDALIAI IŠ EUROPOS SAMBO KADETŲ ČEMPIONATO (KPIRAS)
2021 m. gruodžio 17-19 d. Kipre vyko Europos SAMBO kadetų čempionatas, kuriame dalyvavo 4 mūsų klubo sportininkai: Dovilė Gotto (54 kg), Varvara Kuchar (59 kg), Marta Navickaitė (65 kg) ir Simas Polikevičius (58 kg).
Dovilė Gotto pralaimėjo sportininkei iš Kipro ir užėmė 5 vietą savo svorio kategorijoje. Marta Navickaitė nugalėjo Ltvijos sportininkę, bei nežymiai pagal kovos kokybę pralaimėjo sportininkei iš Baltarusijos ir užėmė 7 vietą.
Varavara Kuchar svorio kategorijoje iki 59 kg, aštuntfinalyje aiškia persvara įveikė Nyderlandų atstovę Janiek Scholten, ketvirtfinalyje – 3-0 ukrainietę Darią Kobą, pusfinalyje – taip pat 3-0 rumunę Anamaria Suciu. Tik finale nusileido pasaulio jaunių čempionato prizininkei Dariai Baranenkovai iš Rusijos ir užėmė antrąją vietą.
Simas Polikevičius svorio kategorijoje iki 58 kg pusfinalyje nežymiai nusileido gruzinui Tengiziui Kchidašviliui, o mažajame finale skausmingu veiksmu įveikė graiką Georgiosą Oikonomakį ir iškovojo bronzą Lietuvai.
SVEIKINAME !!!
Skaitykite daugiau:

https://www.15min.lt/sportas/naujiena/kovinis-sportas/europos-sambo-kadetu-cempionate-trys-medaliai-lietuvai-864-1616628?copied&fbclid=IwAR1AJqmJFhShBqizsdxF9__8jB7J10MxwTh4Yn_PYf8byKrQ5fb-y4tYgOE